Machines

In onze werkplaats werken wij met geavanceerde machines die persen, zagen, boren, frezen en kanten. De meeste machines zijn volledig computergestuurd (Computer Numerical Control) en kunnen alle bewerkingen uitvoeren. Van voorbereidingen voor de perfecte afbouw tot kant-en-klare producten. Niets is onmogelijk. Neem contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Plak- en persstraat

Voorheen beschikte Keyser Craft over een eigen plak- en persstraat, maar tegenwoordig wordt dit voor ons verzorgd door vaste partners.
Om kromtrekken te voorkomen, heeft het de voorkeur om beide zijden met hetzelfde materiaal te beplakken. Is dit niet mogelijk, dan houden we rekening met de uiteindelijke toepassing.
Vraag direct vrijblijvend een offerte aan

Gabbiani cnc zaagmachine

Onze Gabbiani zaag- en opdeelmachine heeft een bereik van 4500 x4500 mm, tot een materiaaldikte van 110 mm. De machine heeft een dubbel systeem voor de belading: een vacuümsysteem voor een krasvrije belading van gemelamineerd plaatmateriaal én een afduwsysteem voor poreuze materialen.
Download hier een opdrachtformulier voor zagen en/of kanten (Excel-bestand)
Vraag vrijblijvend een offerte aan

Mobidelli UX-100 cnc boormachine

Super nauwkeurige boorbewerkingen (inclusief scharnierboringen) worden uitgevoerd op onze nieuwe, computergestuurde Morbidelli. Met een bereik van maximaal 3000 x 1300 mm kan deze grote volumes razendsnel bewerken en niet alleen voorzien van diverse gaten maar ook van groeven.
Deze machine is speciaal geschikt voor het produceren van maatwerk kasten en keukens, zoals getekend in ons handige ontwerpprogramma.
Kijk hier voor meer informatie.

MultiCam 5000 cnc freesmachine

De MultiCam is een vlakbed freesmachine met een bereik van 4200 x 2000 mm, tot een materiaaldikte van 100 mm. Door het vacuümsysteem kunnen hele platen zonder kans op krassen in een keer bewerkt worden. Naast hout, multiplex, bamboe of MDF bewerken we met de MultiCam bijvoorbeeld ook Corian® of volkern platen. Plaatmateriaal kan voorzien worden van de fraaiste patronen of door en door uitgefreesd worden, bijvoorbeeld voor letters of logo’s.
Aanleveren van bewerkingen kan in contouren, bijvoorbeeld als eps of dxf. Voorkeur voor aanleveren in AutoCAD.
Vraag direct vrijblijvend een offerte aan

Morbidelli Author 600 cnc frees- en boormachine

De Morbidelli is de meest geavanceerde machine bij Keyser Craft die kan frezen én boren. Het bereik is groot, tot maar liefst 4300 x 1500 mm (materiaaldikte tot 100 mm), uitgerust met een vacuümsysteem voor een krasvrije verwerking. Door de 5 assen en de talloze gereedschappen waarmee het systeem werkt, zijn vele ingewikkelde bewerkingen mogelijk. Alle oppervlakken van het plaatmateriaal kunnen in een keer bewerkt worden.
De Morbidelli cnc frees- en boormachine heeft een horizontaal freesaggregaat voor het maken van bijvoorbeeld slotgaten en scharnieruitkrozingen. Boren kan in alle oppervlakken, uitgezonderd de onderzijde. Deze kan dankzij de aanwezige groefzaag wel weer voorzien worden van groeven, zowel over de x-as als y-as.
Aanleveren van bewerkingen graag in AutoCAD.
Vraag direct vrijblijvend een offerte aan

Stefani kantenaanlijmmachine

Panelen kunnen door Keyser Craft met diverse soorten kantenband worden afgewerkt. Er is een breed spectrum leverbaar, van fineer tot ABS. Kantenband (tot 15 mm dikte) kan worden aangebracht op plaatmateriaal tot 4000 mm lengte en 50 mm dikte.
Na verlijming wordt kantenband afgerond door een aparte frees. Ook kunnen panelen worden voorzien van een groef of sponning. De machine heeft een retoursysteem waardoor deze kostenefficiënt bediend kan worden.
Download hier meer specificaties (pdf-bestand)
Download hier een opdrachtformulier voor zagen en/of kanten (Excel-bestand)
Vraag direct vrijblijvend een offerte aan

Speciale wensen? Bijzondere projecten? Daag ons uit! Wij denken graag mee. Voor alles is een oplossing. Samen maken wij het mooiste in plaatmateriaal.

* Download het opdrachtformulier naar uw computer en vul de velden zo volledig mogelijk in. Save het bestand en mail het ons.