Bouw eenvoudig kasten op maat

Bij Keyser Craft kunt u met onze Designer App zelf aan de slag met het ontwerpen van de ideale kast. Met dit online programma tekent u eenvoudig (zonder kennis van AutoCAD!) een kast of keuken op maat, inclusief alle scharnieren, verbindingen e.d. Ideaal voor de interieurontwerper, winkelinrichter, projectinrichter, aannemer, timmerman, meubelmaker of zzp’er in de bouw.

(Video heeft geen geluid)

Cnc maatwerk in elk plaatmateriaal

De Keyser Craft Designer App (gebasseerd op het bekende Ivenza) werkt met een reeks van kasten om vanuit te gaan. Er kunnen allerlei aanpassingen gedaan worden om de perfecte kast op maat samen te stellen en te bouwen. Per segment kan de grootte en invulling bepaald worden en kunnen specifieke delen worden toegevoegd. Daarnaast kan uiteraard het soort plaatmateriaal (bijvoorbeeld spaanplaat, multiplex of MDF, maar ook massief hout of bamboe zijn leverbaar) en het decor (fineer of HPL) gedefinieerd worden. De Designer App plaatst automatisch en op correcte wijze de benodigde scharnieren, laderails, gasveren, hangsystemen etc.

“Dankzij de Designer App heb ik al bij veel klanten unieke kasten kunnen plaatsen. Precies op maat, in het mooiste plaatmateriaal.”

Van keuken tot inloopkast

Zonder kennis van AutoCAD ontwerpt u in de Keyser Craft Designer App, online op elke computer, eenvoudig elke kast op maat. Of dit nu een vrijstaande boekenkast is in een karakteristieke houtfineer of een badkamermeubel in een bijzonder hpl, het is allemaal mogelijk.
Het programma geeft real-time een fraaie 3D-weergave van het eindresultaat (ideaal voor uw presentatie) en een overzicht van de te gebruiken materialen. Naast al het gemak heeft u snel inzicht in de kosten. Als uw klaar bent met het ontwerp, wordt deze ‘vertaald’ voor de aansturing van onze cnc machines. Uw kast wordt plat geleverd, compleet met alle toebehoren als scharnieren etc., wat handig is voor het vervoer.

“Met het online ontwerp programma van Keyser Craft zie ik direct wat het resultaat is van de aanpassingen die ik doe.”

Ondersteuning van experts

Binnen de Keyser Craft Designer App kan veel, maar aan het programma wordt continu verder gewerkt voor nog meer opties. Heeft u tijdens het ontwerpen vragen of wilt u een aanpassing of bewerking doen waarin het programma (nog) niet voorziet, dan denken onze ervaren vakmensen graag met u mee. De mogelijkheden zijn immers enorm!

Neem contact op met Keyser Craft voor meer informatie of vraag onderstaand een persoonlijk account aan zodat u de Designer App direct vrijblijvend kunt uitproberen.

Naam (verplicht)

Bedrijf

Adres

Postcode

Plaats

Telefoon (verplicht)

E-mail (verplicht)